Over ons

 

Werkwijze

Zoals onze naam al aan geeft willen wij graag uw business partner zijn in het proces van verandering. Juist door een intensieve samenwerking tussen onze mensen en uw management en medewerkers kunnen wij gezamenlijk tot een blijvend resultaat komen.

Waarden

TOP Business Partners hanteert drie waarden die onze ervaren interim-. programma- en projectmanagers gemeen hebben: Professionaliteit, Integriteit en Respect. Omdat wij integriteit hoog in het vaandel hebben staan maakt een integriteitsonderzoek deel uit van de wervingsprocedure, ongeacht of wij iemand in vaste dienst nemen of op freelance basis inhuren. Zo kunt u er van op aan dat u met integere mensen samenwerkt als u zaken met ons doet.

 

Wij en de maatschappij

Wij staan met onze dienstverlening midden in de maatschappij. Ons succes betekent automatisch een succes voor een deel van die maatschappij. Alle medewerkers en partners van TOP Business Partners beseffen dat ons succes voor een deel te danken is aan het feit dat wij in de gelukkige omstandigheid van een economisch en maatschappelijk sociaal gunstige omgeving verkeren.

TOP Business Partners investeert dan ook in duurzame ontwikkelingsprojecten in omgevingen waar mensen in minder gelukkige omstandigheden verkeren.
Wij doen dit via donaties aan goede doelen waar wij een directe betrokkenheid bij hebben. Deze goede doelen zijn hoofdzakelijk gericht op het verbeteren van de positie van kinderen middels opvang, verzorging en opleiding.

 

De afgelopen jaren steunden wij:

Creating Changes Foundation  

Helping Hand Moldavia

Stichting Twiga

Stichting Noah’s Ark Children’s Ministry Uganda (NACMU)

Antoon Leurs

Managing Partner

 

Met meer dan 44 jaar werkervaring, waarvan de laatste 36 jaar in de zakelijke dienstverlening en sedert 1996 zelfstandig ondernemer, wil ik vooral functies vervullen waarin ik mijn ervaring en kennis kan delen en anderen kan laten groeien. Dat is waar ik plezier aan beleef. Dat geldt in de verschillende rollen die ik vervul. Zowel in mijn rol als programmamanager bij mijn klanten als toezichthouder bij een zorginstelling merk ik dat het veel voldoening  geeft om anderen een beroep te laten doen op mijn kennis en ervaring. 

Mijn linkedin profiel vind u hier: